divendres, 19 d’octubre de 2007

Consells per ser una parella feliç

Avui he cregut convenient que iniciéssim un curs (nosaltres dos també ens incloem), sobre un aspecte tan fonamental i a la vegada tan complicat, com es viure en parella.

Ens basarem en un llibre que vaig comprar de Wendy Bristow, i del qual no hem estat capaços de passar del segon consell. A veure si entre tots ens animem.

Consell 1: Viu la diferència!

Totes les persones som diferents, i la clau radica en l’acceptació mútua, i sobretot en la comunicació. En tota parella ha d’existir una retroalimentació on es puguin dir tant els aspectes que ens agraden de l’altre, com els que no. Una llar no ha de ser com la Torre de Babel, on tothom parlava i ningú s’entenia.

Així que ja ho sabeu, el primer exercici que ens hem de proposar tots és, dir-li a la nostra parella dos aspectes que ens agradin molt i dos que no els puguem suportar. Per suposat, la parella ha de fer el mateix amb nosaltres, i no es tracta d’enfadar-se, que hagin opinions diferents, no vol dir que estéssim un en contra de l’altre, simplement és això, que som diferents.