dijous, 18 d’octubre de 2007

Soldadito de Bacalao

Aquest estiu van anar de viatge per Logroño i Burgos, i clar ens vam alimentar a base de pinxos i vi. Però vaja que l’objectiu d’aquest escrit no és explicar-vos el viatge, sinó contar-vos el secret de com es fa un bon arrebossat. Sabeu aquell arrebossat que fan als restaurants per als calamars a la romana? Sí, sí… aquells que tenen tanta pasta, de color groguet i tan esponjosa.

Doncs a Burgos vam provar un pinxo amb un arrebossat d’aquest, i tinc la recepta!!!

Podeu fer servir-lo tant per als calamars, com per a verdures,… el que vulgueu, però si us agrada el bacallà, queda boníssim arrebossar tiretes de bacallà amb aquesta massa. Allí, a aquest pinxo li deien “Soldadito de Bacalao”, boníssim.

Ingredients:
100gr de farina
1 got de cervesa
Llevat (1 sobre o segurament deu pujar més amb llevat del que utilitzen a les pastisseries)
Un polsim de sal

Preparació:
Es tracta simplement de fer la massa amb aquestos ingredients i deixar almenys una hora per a que pugi, i llavors ja podeu fer-la servir amb els ingredients que més us agradin.

Bon profit!