dissabte, 17 de novembre de 2007

Fondant de xocolata

Aquesta recepta esta dedicada als amants de la xocolata.

Ingredients per a quatre fondants:
2 ous
50 gr de sucre
60 gr de xocolata de cobertura
30 gr de farina
70 gr de mantega

Preparació:
Batem els ous juntament amb el sucre. Per una altra banda fonem la xocolata de cobertura amb la mantega, i ho afegim a la mescla anterior. Afegim a tota la barreja la farina.

Els motllos: si fem servir motllos de vidre cal posar una mica de mantega i espolvorejar-ho amb farina. I si fem servir els de silicona no cal fer res.

Llavors enfornem a 200º C durant uns 6-7 minutets, de manera que el fondant quedarà fet de fora, però de dintre tindrem la xocolata desfeta.

Suggerència: la mescla dels ingredients la podeu preparar i deixar congelada als motllos, de manera que si teniu convidats, només us caldrà treure els motllos del congelador i posar-ho al forn. Sobretot recordeu, que s’ha de congelar la mescla sense enfornar.

Simplement deliciós.