dimarts, 11 de desembre de 2007

Accident a Remolins

Al carrer on visc, l’avinguda Remolins, van treure un carril per afegir aparcament, em sembla una bona mesura ja què en feia falta. Ara el problema és que la gent corre massa pel poc espai que hi ha. Farien falta algunes mesures per evitar els excessos de velocitat.

La nit del 6 al 7 de Desembre, des de casa nostra varem sentir dos cops molt forts. En sortir al balcó varem veure que un vehicle havia xocat contra dos cotxes, un era el meu, hi havia escapat.

Varem trucar a la guàrdia urbana, a la que només podem felicitar pel seu bon treball i tracte, que ràpidament va començar la cerca, el van localitzar i el van haver de perseguir. Aquella furgoneta va xocar contra un tercer vehicle i finalment van la aconseguir detenir.

Aquest conductor, d’origen romanès, no només conduïa malament, sinó que va xocar contra tres vehicles aparcat i va intentar fugir.

Ara ha veure que passa amb el tema de les assegurances. Ja us contaré com segueix la història.

2 comentaris:

MeteoTortosa ha dit...

Això si que és una tocada de nasos...sort que vau poder veure qui us ho va fer.

Jo aquesta tarde, he anat a casa els meus pares a Remolins (si, sóc i m'hi sento de Remolins de tota la vida, encara que visc a Sant Llàtzer) i quan sortia cap a casa, a l'altura de l'avinguda, tenia que treure el morro del cotxe i de ben poc que no me l'arrebusen...baixava un bufant llets...encara li deuen xular ara les orelles.
Amb l'assegurança només us puc dir...que tingueu sort !!!

Robert Verge Monclús ha dit...

Doncs la veritat és que no vam veure qui ho va fer, ja què quan vam arribar ja no hi era. Tal i com va xocar va tocar el dos.

Si sabem qui és i poden treballar les assegurances és gràcies a la bona feina de la policía local, que el van saber trobar.

La gent corre massa!