dijous, 6 de desembre de 2007

Què esta passant?

Avui quan m’he llevat he anat a llegir les notícies pels diferents portals de la xarxa, però aviat he perdut les ganes. Dues de les primeres notícies que he llegit parlaven d’una matança als Estats Units i d’una mare que ha mort els seus 5 fills Alemanya.

Cap on anem?

Detinguda una mare acusada de matar els seus cinc fills a Alemanya.

Nou morts i cinc ferits per un tiroteig en un centre comercial d'Omaha, a Nebraska.

4 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Nihilisme,
tot i que no és sant de la meua devoció crec que Joan Pau II l'encertava quan deia que Occident s'està recreant massa en la cultura de la mort.

Amo ha dit...

Sobre la segona, la matança en el centre comercial, el problema és clar: la extrema facilitat amb que es pot obtenir una arma en aquell país. Si tens en circulació cinc vegades més armes que habitants té un país, és inevitable què alguna caigui en males mans.

Sobre la primera, diré una cosa políticament incorrecta, es deixa tenir fills a qualsevol. Hauria d'existir una especie de permís de paternitat-maternitat (com el de conduir però per a tenir fills, sé què la comparació és frívola), no pot ser que cert tipus de persona, mancats de la maduresa i estabilitat emocional que cal per a portar al món a una personeta i educar-la com cal, es dediquin a engendrar com a conills i desprès facin coses així. Dit així, sembla una cosa terrible, pròpia de cert règim alemany dels anys 30, però per a res, es tractaria de una mesura de protecció per al futur ciutadà, la certificació de què els seus pares estan preparats per a ser-ho i seran bons pares (proves de maduresa mental, de personalitat, intel·ligència...).

emigdi ha dit...

Us esperem al Campreloc, diumenge 16!

the crow ha dit...

Si Jordi arrufat, gran reflexió, això ho explica tot....
The great Pope