dilluns, 17 de desembre de 2007

Reflexió nadalenca

S’apropen unes dates força senyalades en els calendaris, i no està de més fer una petita reflexió.

Recordem que son uns dies feliços ens els quals cerquem el calor dels nostres, ens fem regals i ens diem lo molt que ens estimem.

Recordem també, que aquests dies les coses no deixen de ser com son veritablement, i que per molt que ens posem unes ulleres i intentem veure les coses d’una altra forma, la realitat és la mateixa.

El món continua estant en guerra, i continuen havent molts nens sense aquesta família tan perfecta que tots ens forcem a tenir. Les injustícies continuen existint, i els hospitals estan plens de gent.

Cal celebrar el Nadal, i gaudir d’aquests dies de festa, però sense oblidar que som qui som, i que som on som. I que si tenim la sort d’estar en una situació privilegiada, on realment aquests dies som feliços, cal recordar que no tothom es troba en aquesta mateixa situació.

Si tenim la força, la voluntat i la idea de que el món potser un lloc millor aquests dies, intentem mantenir aquesta energia la resta de l’any.

2 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Estic totalment d’acord amb el què has dit.

the crow ha dit...

El nadal s'ha convertit en un esdeveniment, sobretot per al món capitalista (però si el Pare Noel el va crear la Coca-cola). Demostrar amor en regals, excusar les nostres mancances afectives amb bens materials. Després a sobre hem de fer bona cara i perdonar-ho tot. Aquesta opció s'ha demostrat que no funciona.
Per a molta gent aquets dies són els pitjors de l'any i la resta viu en un món d'aparador. Molts ho passen malament, doncs és epoca que denosta artificialitat i melangia. És moment de fer balanç i fixar propòsits, normalment els primers són negatius(ja que sempre ens són més presents els mals moments, com al telediari) i els segons efímers. Així doncs, siguem sincers amb nosaltres mateixos, i fem que nadal sigui cada dia de l'any; però nadal entés com a tal, com a naixement d'un nou esperit, no com un impàs de bons pensaments. Només així podrem ser feliços en aquestes festes. Passeu d'anuncis i mal rollos i busqueu el regal dins vostre. És la millor manera; regalem sinceritat i comprensió, segur que així tot anirà una mica millor i els agraiments seran autèntics. I passem d'un cop de demanar impossibles (pau al món, igualtat, apuntar-se al gimnàs..)i fem un petit pas cada dia, ja que un viatge de milers de quilòmetres comença sempre per un pas. No obstant això,
BONES FESTES A TOTHOM tot l'any, és clar