dijous, 24 de gener de 2008

Pel que sembla, ser professor és un “chollo”

De ven segur que aquests dies heu sentit la notícia sobre l’informe Bofill. Ara resulta que els professors hem d’estar agraïts de que se’ns pagui un salari tan elevat, i de les interminables vacances que tenim.


Si us plau, una mica de seriositat, quina mà negra hi ha darrere d’aquesta campanya per fer veure que els professors treballen sense fer res.


La feina de professor implica una gran responsabilitat, ja que s’està formant, i educant, a persones. A més, si algú ha realitzat la tasca docent, sabrà que realment cal un període de descans, ja que és una feina que desgasta molt. I per a qui no ho sàpiga, el professors no tenen vacances al Juliol i a l’Agost, només a l’Agost, ja que al Juliol es preparen recuperacions, i programacions per al curs següent.


Un salari tan elevat? Suposo que deu ser pels anys que hem estat estudiant, i per lo realment difícil que son les oposicions per ingressar en aquest cos, o es que ara resulta que professor ho pot ser qui vol?

Aquí teniu el vincle que conté la resposta que han donat els sindicats a aquest brillant informe.

2 comentaris:

Srta. Yamabuky ha dit...

Bon dia!!

Sóc mestra i estic d'acord en vatros. I el titular d'avui del Periodico: "La meitat del professorat de l'ESO oblida la seua formació permanent" Això m'indigna. Ara resulta que tots els problemes de l'educació són per culpa del personal docent!!

Això és una campanya per desprestigia el nostre dret a vaga del dia 14 per demanar una bona reforma.

Gràcies!!!

the crow ha dit...

Si els professors som uns criminals, ho tenim tot tan fàcil, i els nanos venen tan ben educats de casa, que quasi em plantejaré de no cobrar. Això sí, el dia que tingui una plaça. És a dir, .....