divendres, 1 de febrer de 2008

Coc de nabius

Amb aquesta recepta no pretenc descobrir-vos el món, simplement es tracta d’un coc dels de tota la vida, amb un grapat de nabius.

En aquest cas, vaig optar per un coc de iogurt, us deixo la recepta per si no la teniu.


Ingredients:
1 iogurt (diuen que de llimona, a mi m’agrada provar altres gustos com fresa, macedònia... també queda molt bo)
1 iogurt d’oli
2 iogurts de sucre
3 iogurts de farina
3 ous
1 sobre de llevat
Un bon grapat de nabius

Preparació:
Per una banda es munten les clares a punt de neu.

En un altre recipient es mesclen els rovells amb el sucre. Quan està ven mesclat s’afegeix l’oli i el iogurt.

Es mescla la farina amb el llevat, i s’afegeix a la mescla anterior.

Llavors en molta cura es van posant les clares a punt de neu a la mescla, però ja sabeu que no ho heu de fer removent, sinó amb moviments envolvents per a que no es baixen les clares.
I el darrer pas és afegir els nabius.

Forn ven calent a 170º duran uns 30 minutets.