divendres, 7 de març de 2008

Encara no saps a qui votar?

Alguns tenim molt clar el nostre vot, d'altres potser estan indecisos. Doncs tant per uns com pels altres hi ha una eina curiosa a la xarxa. En aquesta web et fan tretze preguntes i comparant les teves respostes amb els programes dels partits, et donen un llistat amb els partits amb els que tens un percentatge més alt de coincidència.

Us animo a que el proveu, i que després de veure el resultat, no feu cas del que us diu i que acabeu votant a Esquerra Republicana de Catalunya. Per demanar el vot que no quedi...

Comparativa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

See Here

the crow ha dit...

Bueno la teva crida al vot per ERC, no va tenir massa éxit. Estrepitós fracàs el del nacionalisme d'esquerres. Francament els nois que lideren el partit s'equivoquen. Van donant tombs, mai es dona sensasió de cohesió i s'improvisa massa sovint. El càstig ha sigut dur, però pot servir per replantejar posicionaments.

Robert Verge Monclús ha dit...

Tens molta raó, el conegut vot útil ha fet més mal a Esquerra que a d'altres. Penso que hem de veure quins errors hem pogut cometre i fer els canvis necessaris.

Tot i això, deixant de banda els grans resultats del 2004, donats pels atemptats i el PHN, els resultats d'ERC a Tortosa són els més alts que ha obtingut.

Tot i això, tens raó, hem de reflexionar.

Salut.

the crow ha dit...

Que conste que jo vaig votar-los, però els falta un missatge més autònom, més propi. Es necessita reconèixer una personalitat que defineixi el seu electorat. Val a dir, però, que la polarització de la campanya ha estat excessiva.

Passiubé