dimarts, 29 d’abril de 2008

III Open Internacional de Catalunya

Us escric la crònica que m'ha fet arribar Club de Rem Tortosa:


Els passats dies 26 i 27 d'abril es va disputar el III Open Internacional de rem a la ciutat gironina de Banyoles. Aquesta prova, que amb la seva 3ª edició es consolida dintre del calendari estatal com una de les regates més importants de les que es realitzen, va comptar amb la participació dels millors clubs que amb l'actualitat dominen el rànking estatal.

L'estany de Banyoles, considerat un dels millors llocs del món per remar, va aprofitar l'aconteixement per posar a prova les infraestructuras del camp de regates i de l'organització i la ciutat per posar-se a prova de cara a la Copa del Món de l'any vinent que s'ha de celebrar en aquesta ciutat.

La climatologia va acompanyar durant tot el cap de setmana als remers i va permetre d'aquesta manera veure regates de molt bon nivell. El Club de Rem Tortosa va presentar un total de 59 tripulacions, sent d'aquesta manera el 3r club en presentar més embarcacions.

Pel que fa als resultats obtinguts, destacar la 3ª posició del 4xCM format per Adrià Muntané, Albert Forcadell, Marc Montany i Miquel Fabregat. També van aconseguir la 3ª posició el 4xCF tripulat per Silvia Llambrich, Mª Jose Garcia, Ariadna Arasa i Consol Garrido. En l'skiff cadet femení, Consol Garrido va finalitzar en 4ª posició.

En categoria juvenil, el Club de Rem Tortosa va aconseguir la victòria tant en l'skiff masculí (Dani Sigurbjonsson) com en l'skiff femení (Verónica Garcia). També destacar la 4ª posició del 2- JM format per Omar Aymerich i Dani Sigurbjonsson i també la 4ª posició del 4xJM (Albert Pitarch, Omar Aymerich, Albert Tafalla, Dani Sigurbjonsson).

Pel que fa als sèniors, tant en el 4x com en el 4- el CRT va aconseguir la victòria. Ambdues embarcacions estaven tripulades pels remers Alex Sigurbjonsson, Pau Vela, Xavier Gonzalez i Jonatan Rodríguez. El 2-SM (Jonatan Rodríguez i Alex Sigurbjonsson) va finalitzar 3r.

Amb tots aquests resultats, el Club de Rem Tortosa va finalitzar en 4ª posició en el rànking general de la competició, situant-se així com a millor club de tot Catalunya, per davant del CN Amposta (5è), RCN de Tarragona (6è), RCM Barcelona (9è) i del CN Banyotes (10è). La classificació va ser encapçalada pel RC Labradores, seguit d'Hondarribia i del CN Sevilla.