dimarts, 8 d’abril de 2008

XXI Copa del Rei i regata open d'accés a la selecció nacional

Us comunico la crònica del Club de Rem Tortosa:

Banyoles ha acollit aquest passat cap de setmana dues cites molt importants del rem estatal, que han servit per a confeccionar l'equip de la selecció nacional.

Durant el dissabte es va disputar la regata Open d'accés a la selecció nacional. Aquesta regata serveix als tècnics de la FER per escollir els millors remers, i poder formar d´aques
ta manera, els millors equips que representin a la FER a la regata internacional de Piedeluco de la pròxima setmana. En aquesta regata, el remer del Club de Rem Tortosa Dani Siburgjohnson va aconseguir guanyar en la categoria juvenil. També cal destacar la quarta posició de Verónica Garcia.

El diumenge es va celebrar la regata de la Copa del Rei, que les dones remen en 4x i els homes amb 8+. Els remers tortosins Dani Siburgjohnson, Omar Aymerich i Albert Tafalla van quedar en segona posició formant part del 8+ de la selecció Catalana, en categoría juvenil. Verónica Garcia i Lidia Jiménez, van guanyar en categoría juvenil femení, formant part del 4x de la selecció catalana.Alex Siburgjohnson va finalitzar 2n en la categoría sènior i Javi Gonzalez, 3r.