dimecres, 4 de juny de 2008

Amsterdam (II): La part cultural

Una de les activitats que es sol fer quan viatges és visitar els museus locals, i aquest cas no va ser una excepció. Indrets que vam visitar:
També hi ha tota classe de concerts, espectacles de carrer i altres activitats com, per exemple, donar un volt pels canals amb vaixell, mentre t'expliquen curiositats de la ciutat.

3 comentaris:

Òscar Cavero 100% ha dit...

molt bon viatge !!! visca ERC sou los millos i suport a Gervasi aspa k es lalcalde del meu poble "la cava iauuuuu!!!" eks am parat lo transvassament kina alegria km dic jo i la frase popular: el delta la nostra vida i l'Ebre la nostra sang!!!

the crow ha dit...

I que dir dels paranimfs culturals que són els coffe-shops, els embarcadors dels suicides i les fàbriques de diamants. Si vau xalar. Amsterdam si que és diferent!!!!
Gràcies per existir. Per cert ja vau tenir cura dels tranvies? Són traicioners i més després de cegarte de tanta cultura (ja ja). Jo vaig salvar la vida d'una persona imprudent que caminava perl mig dels rails (ens vam fotre damunt una bicicleta), el transport ecològic ja les té aquestes coses. Bueno una gran experiència, gràcies per compartir-la.
Ah! i visca la gent de l'Ebre i l'alcalde de la Cava.¿¿

Mireia Consarnau Pallarés ha dit...

Nosaltres no vam salvar ningú de ser atropellat pel tranvia, o per una bicicleta, prou feian vam tenir que no ens atropellesin a natros.
:)