diumenge, 22 de juny de 2008

El Club de Rem Tortosa, 3r classificat en els Campionats de Catalunya

Us escric la crònica que m'ha fet arribar Club de Rem Tortosa:

Els passats dies 6 i 7 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya de rem olímpic a la ciutat gironina de Banyoles. El Club de Rem Tortosa va finalitzar 3r en la classificació general, amb un total de 7 medalles d’or, 9 d’argent i 9 de bronze. Només el van superar amb nombre d’ors el Club Natació Banyoles (2n classificat) i el Club Nàutic Amposta.

Les medalles de bronze les van aconseguir l’skiff aleví masculí, el 2XAM, l’skiff infantil femení, el 2x cadet masculí, el 8+CM, el 2-CF, l’skiff infantil masculí, el 4x JM, i el 4-JM

Les medalles d’argent foren per al 4x aleví masculí, el 2x AF, l’skiff infantil femení, el 4x cadet masculí, el 4x CF, el 2- juvenil masculí, el 2- sènior masculí, i el 8+ Absolut femení

Les medalles d’or les van aconseguir el doble infantil femení, el 4x IF, l’skiff juvenil masculí i l’skiff juvenil femení, el 2x JF, el 4x sènior masculí, i el 4- SM.

La pròxima cita serà els dies 27,28 i 29 de juny durant els quals es celebrarà el Campionat d’Espanya en les categories de juvenil i sènior. La prova tindrà lloc a Castrelo do Miño.


1 comentari:

Òscar Cavero 100% ha dit...

MOLTES FELICITATS!!! X CLUB DE REM TORTOSA