divendres, 13 de juny de 2008

Ous a la beixamel

Aquí us deixo una altra recepta de la meva iaia, sempre ens la feia el 24 de desembre per la nit, així quan tornàvem de la missa del gall, entre altres picadetes i aguinaldos, podíem degustar aquests ous tan bons.

Ingredients:
Ous durs
Pernil salat
Beixamel amb consistència
Farina
Ou
Pa ratllat

Preparació:
Es tallen els ous durs en quatre trossos. Llavors s’agafa una tira de pernil salat i s’embolica un tros d’ou. Es cobreix tot de beixamel, per això no ha d’estar clara, que es pugui treballar com les croquetes. I per últim només cal passar-ho per farina, ou batut i pa ratllat, i a fregir-ho.

És entretingut de fer, però no difícil. El resultat és que quan els poses a la taula, volen.
Que vagi de gust!

1 comentari:

Robert Verge Monclús ha dit...

Ha veure si en mengem aquesta nit. ;)