dimarts, 3 de juny de 2008

Èxit d’organització en la regata escolar de rem ergòmetre

Us escric la crònica que m'ha fet arribar Club de Rem Tortosa:

Aquest passat dissabte 17 de maig es va celebrar al pavelló firal de Remolins la regata escolar de rem ergòmetre. Hi van participar nens i nenes en edad escolar dels diferents col·legis de primària de Tortosa.

La competició va començar a les 5 de la tarde i va transcòrrer en total normalitat. Disputant-se primer les regates individuals, en les quals el vencedor va ser Jaume Fabregat Fornós del CEIP Ferreries.

Després es va passar a disputar-se les regates en equip, en les quals els diferents equips (formats per 4 persones) s’havien d’anar rellevant per a completar la prova. L’equip vencedor fou el del CEIP Ferreries, que estava format per Jaume Fabregat, David Catalan, Doménech Estorach i Cristian Marin.

Amb tot això, els nens i nenes van poder passar una bona tarde en part gràcies a la bona organització per part del Club de Rem Tortosa, el Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa que van treballar conjuntament per a que tot sortís perfecte i per a que els nens poguessen tenir un primer contacte amb el rem.