dimarts, 26 d’agost de 2008

Els atletes dels Països Catalans aconsegueixen un bon grapat de medalles.

Als jocs de Pekín hi ha hagut èxits dels atletes dels països catalans.

Podem anomenar les medalles d’Or de Joan Llaneras (Ciclisme), Rafael Nadal (Tennis), Saül Craviotto (Piragüisme).

Les medalles d’Argent de Fréderic Bousquet (Natació), Gervasi Deferr (Gimnàstica), Anabel Medina (Tennis), Joan Llaneras i Toni Tauler (Ciclisme) i Gemma Mengual i Andrea Fuentes (Natació).

També hi ha hagut medalles d’Argent per als integrants catalans dels Equips de Natació Sincronitzada, Hoquei Herba i Bàsquet. I Bronze per als d’Handbol.

També voldria destacar el cinquè lloc i Diploma Olímpic de Maria Vasco i la participació de la tortosina Laia Forcadell, en 400 metres tanques i de l’asconenca Sònia Franquet, en Tir.

4 comentaris:

krusty ha dit...

Ara faria falta saber quins d'aquests atletes q has anomenat estarien disposats a canviar la samarreta espanyola per la catalana!!
Nadal segur q no!! los altres ho desconeixo!!

Òscar Cavero 100%% ha dit...

dons si els atletes catalans son els millos viva per ells!!

Robert Verge Monclús ha dit...

Segurament alguns d'ells escollirien no defensar la samarreta dels Països Catalans, però com els que sí que ho farien, estan obligats a defensar-ne una altra, jo els compto tots.

Fins ara.

ximo ha dit...

obligats a defensar-ne una altra?. Que no hi vagin, o que es fasin andorrans, que al cap i a la fi deu ser ( o seria, arribat el cas)on paguen els impostos.
Santa innocència.
Ens queixem quant des d'altres llocs expliquen alguna malifeta tot destacant la condició de català. Peró si natros fen el mateix!!....ens apropiem les medalles dels de Mallorca, Pais valencià, i perquè no n'hi han de la franja. O si? amb l'excusa dels països catalans. Ara me'n assabento que la reivindicació de les seleccions catalanes també avarca els països catalans.
Per cert, ja heu vist el vídeo de Gasol, cridant a l'espanyolitat?. I Gervasio Defer (Gervasi a tv3)que, juntament amb Gemma Amengual, per posar tres exemples importants, molt, molt d'Esquerra no semblen.
Peró be, endavant les atxes.