dijous, 11 de setembre de 2008

Acabem la Diada a la Policia Nacional

Avui hem celebrat la Diada amb un acte molt emotiu a la vora del Riu. Cal destacar l'ofrena floral i la penjada de l'Estelada des del pont del tren. Tot i això el dia no ha pogut acabar rodó.

En tornar del dinar hem comprovat que l'Estelada no hi era. No havia pogut caure, ja què estava lligada amb cordes d'escalada i els nusos els ha fet un professional, pescador de tota la vida.

Finalment, després de buscar-la tota la tarda, hem acabat a la policia fent la denuncia pertinent.

Aquest acte deplorable, és un atac molt greu a la llibertat d'expressió i als símbols de Catalunya, i això ens afecta a tots.

9 comentaris:

Òscar Cavero 100%% ha dit...

hem sap molt greu però espero que el bermut cap a la independència sigui de agradar fins un altra

cucafera ha dit...

Tenint en compte que la denuncia no serveis per a res( denuncieu una desaparició quant segurament que no podeu demostrar que sou els propietaris de la bandera ni els autors de la penjada) i que ho feu com a testimoniatge del fet, perque no ho heu fet al Mossos en compte de la Policia NACIONAL?

Robert Verge Monclús ha dit...

UNa denuncia no es posa on es vol, sinó on toca. La polícia local ens ha informat que no es podien fer càrrec, ja què estaven desbordats per festes, i ens ha recomanat anar a la policia nacional.

Crec que els mossos porten tràfic.

Per cert, clar que podem demostrar que som els autors de la penjada, que per això existeixen les fotos.

MeteoTortosa ha dit...

La mare que ho va p@#%$ !!!

Execrable, fastigós...un dia que havia sortit tant rodó i tinguem que acabar així...

Cucafera, te ben asseguro que de fotos n'hi han, ben aviat Robert les tindrà a les seves mans...

Salut i República !!

the crow ha dit...

Si aquest acte afecta a tots, però més a qui l'ha pagat, ara es tindrà que ficar una altra remesa. Qui ho hagi fet, suposadament no era catalanista, així que no compto que se l'haigue endut a casa. Per tant encara que sola no ha pogut caure, és molt provable que la troveu riu avall, això depent del teixit de la mateixa. I es que la denúncia té tela, eh?

joan francesc ha dit...

Podem demostrar que la vam penjar, que en som els propietaris i segurament tot allò que ens inquireix el personatge de la cucafera o d'altres. Fem la denúncia amb independència que els cossos policials facin un treball més exhaustiu que el formulisme administratiu. Fem la denúncia i ho expliquem perque un 11 de setembre, dins del marc d'una celebració popular i pacífica, feta amb la col·laboració d'entitats locals i oberta a qualsevol persona que vulgui participar en la festa de la Diada, resulta insòlit que un simbol com és la bandera no duri ni tres hores penjada, d'un lloc que fins les opinions de la gent a qui vam preguntar en les nostres pesquises, ens afirmaven que "feia bonic i tot". A Tortosa, el catalanisme, l'independentisme si voleu, a penes ha durat tres hores de mostra. Molta nosa fem, molta rancúnia deu haver, com queda clar amb post com el de la Cucafera, quin personatge!

emili nieto ha dit...

A Tortosa, quan una persona és dolenta i malintencionada se li diu que és una cucafera. Al personatge que s'amaga darrera aquest pseudònim, les seves intervencions fan honor al seu malnom.

Com diu Robert, un no posa una denúncia on vol sinó davant qui en té competències.

Cucafera hauria de conèixer que els desplegament dels Mossos encara no ha arribat al Baix Ebre, per això s'estan construïnt uns barracots al costat del Sabeco.

Que potser has estat tú, cucafera, qui ha fet el sabotatge a l'estelada? No, estic convençut que no, perqè les cucaferes no tenen cames i per tant no poden pujar al pont del tren ;)

cucafera ha dit...

La vetusta Cucafera
ocupa el lloc preferent,
secundada en la carrera
per una Cort imponent.

Nascuda en terra d'Atlanta,
porta avui en el seguici
dos parelles de gegants
i de nanos un hospici.

És la mascota gresquera
que himnotitza als tortosins,
adhó que no té eixa fera
l'astusia dels viperins.

Per més que's entremaliada
la mirem embadocats
perquè ha sigut heretada
dels nostres avantpassats.

Van fer aqueix artefacte
copiant l'amfibi encallat,
agafant vida a l'impacte
de l'hàlit de la ciutat

Bones festes, respectuosos i demòcrates bloguers.

Robert Verge Monclús ha dit...

Bones festes a tots.